Sollentuna kommun söker en upphandlingsstrateg

Sollentuna kommun söker en nytänkande upphandlingsstrateg till Vård- och omsorgskontoret

Sollentuna kommun är en växande kommun med ca 70 000 invånare. Kommunen har siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun. Vård- och omsorgskontoret ansvarar för äldreomsorgen och omsorgen om personer med funktionsnedsättning i Sollentuna kommun. Till vård- och omsorgskontoret, avdelning avtal och uppföljning, rekryterar vi nu en analytisk och affärskunnig person med goda upphandlings- och avtalsjuridiska kunskaper.

Avdelningen avtal och uppföljning

Du blir en del av ett kompetent, härligt och prestigelöst gäng, på tio personer, som är förvaltningens länk till de kontrakterade vård- och omsorgsutförarna. Avdelningen har en bred och djup kompetens inom kvalité, HSL och affärsmässighet. I avdelningens ansvar ligger bl.a. att projektleda upphandlingar, följa upp avtal och föra en löpande dialog med utförarna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för LOU-upphandlingar från ax till limpa och vara delaktig i att utveckla och driva arbetet med upphandlingar inom LOV. Som stöd finns medarbetare från förvaltningens alla avdelningar och från inköpsavdelningen i juridiska frågor. I arbetet ingår även att utveckla ersättningsmodeller, omvärldsbevaka och ta fram underlag till nämnden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • viljan och förmågan att göra goda affärer
  • relevant högskoleutbildning eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig
  • hög analytisk förmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
  • affärsjuridiska kunskaper och förståelse för ekonomiska frågor
  • förmågan att arbeta i team, men också självständigt och ta egna initiativ
  • erfarenhet av LOU och LOV

Vi tror att du tidigare kan ha arbetat som offentlig upphandlare eller Bid manager på ett vård- och omsorgsföretag eller inom annan personalintensiv bransch. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling, subventionerad lunch, friskvårdsbidrag och semesterväxling.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan vara aktuellt. Vi tillämpar individuell lönesättning. Intervjuerna kommer ske fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Kontaktpersoner
Benitha Pettersson, Tf avdelningschef
tfn: 08-579 210 68

Sista ansökningsdag
2019-10-17

Företagets hemsida
http://www.sollentuna.se

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!


Sista ansökningsdag
2019-10-17

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *