Upphandlare Region Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden och den totala omsättningen är drygt 10 miljarder kronor.

Arbetsuppgifter

Upphandlingsavdelningen är centralt placerad vid regionens ekonomienhet och är regionens expertstöd avseende upphandling. Upphandlingsavdelningen genomför samtliga upphandlingar (förutom byggentreprenader och förbrukningsmaterial), dessutom ingår rådgivning och att genomföra interna utbildningsinsatser i arbetsuppgifterna. Vi står inför en spännande utveckling av våra processer och kommer därför behöva rekrytera ytterligare resurser, så som upphandlare, avtalscontroller, inom den närmaste framtiden. Just nu söker vi efter två upphandlare till vårt team.

Du kommer att vara placerad på regionkontoret i centrala Falun och ingå i upphandlingsavdelningen som består av en biträdande upphandlingschef, 6 upphandlare, 1 avtalscontroller, 1 upphandlingsassistent och 1 upphandlingsjurist.
Upphandlingsavdelningen är en arbetsplats som kännetecknas av en god atmosfär och hög trivsel där vi utvecklas i våra arbetsroller genom omväxlande upphandlingsuppdrag, deltagande i arbetet med förbättringen av landstingets anskaffningsprocess samt avdelningens processer och arbetsmetoder.

Som upphandlare arbetar du självständigt med planering och genomförande av upphandlingar inom olika varu- och tjänsteområden. Som en naturlig del i rollen ingår det att arbeta med kvalitetssäkring och ha kontinuerlig kontakt och dialog med såväl uppdragsgivare som leverantörer och övriga intressenter. Du ansvarar för att upphandlingar sker i enlighet med lagar, regler och landstingets upphandlingspolicy samt att de genomförs på ett affärsmässigt sätt.

Arbetet kännetecknas av ett nära och väl fungerande samarbete med dina närmaste kollegor men även av mycket kontakt med övriga inom regionen i exempelvis upphandlingsprojekt eller annat stöd i inköpsfrågor.
Tillsammans med dina kollegor på upphandlingsavdelningen deltar du aktivt i avdelningens utvecklingsarbete avseende processer och arbetsmetoder.

Kvalifikationer

Du har eftergymnasial utbildning inom juridik eller inköp, eller annan erfarenhet som av regionen bedöms som likvärdig.
Tidigare erfarenhet från att arbeta med inköp och upphandlingar i offentlig sektor ser vi som meriterande. Du är van användare av Officepaketet och erfarenhet av att arbeta i e-Avrop är meriterande

För att lyckas i ditt arbete ska du vara en drivande och engagerad person. Du är strukturerad, analytisk och noggrann. För att passa i rollen tror vi även att du är social och utåtriktad, tycker att samarbete med kollegor, verksamheter och leverantörer är en viktig och naturlig del av vardagen.

God kommunikativ förmåga, såväl skriftlig som muntlig förutsätts. Vi sätter stor vikt till dina personliga egenskaper, din kompetens, samarbetsförmåga och din flexibilitet.

Tycker du att ovanstående beskrivning låter lockande och stämmer in på din profil? Vill du bli vår nya kollega?

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så tveka inte med att skicka in din ansökan med CV och personligt brev.

Upplysning

Avdelningschef Karin Johnsson, karin.johnsson@regiondalarna.se, 023-491032
SACO Annelie Sundstedt, saco.dalarna@regiondalarna.se, 0730621170
Vision Margareta Nordman, margaretha.nordman@regiondalarna.se, 072-0832091
tf Avdelningschef Jonas Köping, jonas.koping@regiondalarna.se, 023-490317

Övrigt

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.


Befattning: Upphandlare
Ort: Falun
Anställningsform: Tillsvidare
Antal tjänster: 2
Sysselsättningsgrad: 100%
Ref nr: 20:2019:107
Ansök senast: 2019-08-31

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb