Visma Commerce söker TendSign Konsult

Tycker du om att arbeta med kundens behov i fokus och drivs av att utveckla andra människors kunnande? Trivs du dessutom med att jobba i ett företag som kännetecknas av tillväxt, engagemang och högt tempo? Då ska du höra av dig till oss på Visma Commerce.

Som konsult på Visma Commerce arbetar du med att utbilda upphandlare inom vårt molnbaserade upphandlingssystem TendSign. Tjänsten vänder sig till upphandlare och inköpare inom den offentliga och privata sektorn i både Sverige och Norge, och hanterar alla steg i en upphandlingsprocess. Som konsult för TendSign skräddarsyr du utbildningen efter kundens behov och tar ett helhetsansvar för hela processen såsom planering, genomförande och uppföljning. Du arbetar såväl med befintlig kund som ny kund, vilket förutsätter en väl fungerande och öppen dialog med våra säljare.

Resor med övernattningar ingår i tjänsten, fördelat på Sverige och Norge. Utbildningarna är antingen företagsspecifika eller öppna för enskild individ att anmäla sig till och deltagarantalet varierar oftast mellan 5-15 personer. Du ingår i ett team med ytterligare två konsulter som tillsammans tillhör vårt kompetenscenter.

Profil  

För att lyckas i rollen har du en god förmåga att planera och anpassa utbildningens innehåll och upplägg efter kund och har lätt för att bemöta samt hantera olika personlighetstyper. Du förespråkar ett strukturerat och självständigt arbetssätt och har en god förmåga att prioritera efter behov. Du har en säljande personlighet och kan med lätthet förmedla ett budskap samtidigt som att du är lyhörd med ett pedagogiskt förhållningssätt. Du känner dig bekväm att förmedla din kunskap i både små och stora grupper, samt har förmågan att inspirera och engagera kursdeltagarna.

Som person är du ödmjuk, trygg i dig själv och kan stå på dig i utmanande situationer. Du är flexibel och tar gärna egna initiativ i syfte att effektivisera och förbättra.

Din bakgrund

Du har goda erfarenheter av konsultativa roller och genomförande av utbildningar eller kurser.  Vidare har du god kännedom kring upphandling och LOU samt djupa kunskaper i TendSign. Meriterande är erfarenheter inom upphandling samt kännedom om den norska marknaden.  Du har med fördel högskole- eller universitetsexamen, gärna inom lärosätet, systemvetenskap eller juridik, alternativt flerårig relevant erfarenhet från kursledning/upphandling/IT.

Placering på något av våra kontor i Linköping, Stockholm eller Halmstad.