Bostadsbolaget söker en kvalificerad upphandlare

Nu söker vi en kvalificerad upphandlare som vill stärka upp teamet på vår inköpsavdelning.

Arbetsbeskrivning

Som upphandlare på Bostadsbolaget är du en av fem kollegor på vår inköpsavdelning som utgår från huvudkontoret i centrala Göteborg.

I ditt arbete får du möjlighet att:

  • Arbeta med stora och omfattande upphandlingar
  • Genomföra entreprenad- och tjänsteupphandlingar
  • Driva hela upphandlingsförfarandet enligt LOU, från upprättande av förfrågningsunderlag och anbudsförfrågan till utvärdering och upprättande av avtal
  • Översätta verksamhetens mål till kvalitativa upphandlingskriterier
  • Aktivt kommunicera och samarbeta med upphandlingsenheten för Göteborgs Stad utifrån de riktlinjer och policys som gäller

Din bakgrund och kompetens

För att lyckas i tjänsten har du flerårig praktisk erfarenhet av upphandling enligt LOU. Du har en akademisk utbildning inom upphandlingsjuridik eller annan relevant utbildningsbakgrund. Du har också flerårig erfarenhet av att självständigt genomföra entreprenad- och tjänsteupphandlingar.

Personliga egenskaper

Som person tror vi att du är social och serviceinriktad. Vi tror också att du är engagerad, strukturerad och noggrann. Du är också resultatinriktad och kommunikativt tydlig i både tal och skrift.

Din ansökan

Vi rekryterar löpande, så dröj inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webb och rekryteringsportal. Du ansöker via länken nedan senast den 9/6 2019. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Westerlund, inköpschef, på telefon 031-731 50 58.

Om Bostadsbolaget

Hjälp oss sträva ännu högre! Som ett av Göteborgs största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Vår verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Hos oss får du chansen att utvecklas, utmanas och varje dag arbeta för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget ingår i Framtidenkoncernen som är en del av Göteborg Stad.


Sista ansökningsdag
9/6 2019

Skapa en jobbevakning och få ett mejl en gång i veckan med alla lediga tjänster!
 

Prenumerera, Karriärbrev
Jag godkänner att mina uppgifter lagras (integritespolicy) *

Fler lediga jobb
GUIDE UPPHANDLA MODULER

Guide–upphandla moduler

Ladda ner kostnadsfritt >
Upphandling24 har tillsammans med bolag i branschen tagit fram en guide för att upphandla moduler. Läs hela den 13-sidiga pdf:en och få tips och råd från upphandlare, leverantörer och jurister.